日记 周记 读后感 作文 高考
您现在的位置:周记 > 赠言

英文临别赠言

英文临别赠言作文 来源:周记 作者:赠言 时间:2013-01-06 22:01

1.and if hou wilt, remember, and if thou wilt, forget.假如你愿意,就把我怀念;假如你愿意,就把我忘却。

2.every parting gives a foretaste of death; every coming together again a fortaste of the resurrection.每一次生离都 仿佛是一次死别;每一次重聚又带来复活的愉悦.

3.though time may change so many things, the happiness that friendship brings is never changed.尽管岁月使万物变迁, 但友谊带给我们的快乐永远不会变。

4.true friendship is like sound health;the value of it is seldom known untill it be lost! 真正的友谊就像健康的体魄 ,它的价值只有在失去的时候才能被人们认识到.

5.what though youth gave love and roses, age still leaves us friends and wine.青春赋予我们爱情和玫瑰,年岁带给我们 朋友和美酒。

  周记http://0s.net.cn/jiaojiliyi/zengyan/201301/0650331.html
  【下一页】转载分享本站内容http://0s.net.cn,请保留文章来源信息和原文链接!
生日祝福语 商务礼仪 文明礼仪 职场礼仪 餐桌礼仪 社交礼仪 公关礼仪 礼仪大全 婚礼主持词 贺词 主持词 主持人串词 开幕闭幕词 祝酒词 毕业赠言 赠言 祝福语大全 问候语大全 结婚祝福语 礼仪常识 毕业感言 获奖感言 周记